luni, 19 iunie 2017

inchiriere utilaje de vanzare la tmc-utilaje.ro

Inchiriere utilaje Cluj

Zilele trecute am cautat pentru un client un loc de incredere care inchiriaza utilaje de constructii in zona Clujului.

Dupa o examinare atenta, am inceput sa sun sa intreb de diferite utilaje de constructii mai scumpe, ca de ex buldozer, sau excavator. Majoritatea companiilor mi-au spus ca fix acel utilaj pe care il caut nu este in tara, ca este in Germania, sau mai stiu pe unde, deci in oncluzie, nu era pe stoc nicaieri. :)

Am trecut astfel la eliminarea acestor firme (nu dau nume, deoarece nu vreau sa fac rau nimanui).

Am ramas insa placut impresionat de o singura firma, care are parc propriu de utilaje, iar toate utilajele din parc, exista si pe site. Daca se vinde unul, acesta dispare de pe site.

Deci, daca vezi un buldo-excavator, sau un stivuitor pe site, acesta este disponibil 100%.

VÂNZARE ÎNCHIRIERE UTILAJE


Utilajele se pot si inchiria, nu sunt doar de vanzare.

Vorbesc despre Tuscher & Milas Co, o companie romano-austriaca, care de vreo 16 ani vinde si inchiriaza Utilaje și Echipamente de construcții, piese de schimb și accesorii pentru acestea, execută lucrări de săpături, demolări, asfaltare și alte lucrări din domeniul construcțiilor si se considera specialiști în domeniul utilajelor și echipamentelor de construcții.

inchiriere utilaje cluj

La www.tmc-utilaje.ro veti gasi:

UTILAJE SI ECHIPAMENTE DE CONSTRUCTII DE FOARTE BUNA CALITATE (NOI SI SECOND HAND)

La prima vedere, pe site gasiti: camion articulat (dumpere 6x6), excavatoare, tractoare, autobasculante, incarcatoare frontale, trailere, senile excavator si miniexcavator, cilindru vibro compactor, auto greder, tot felulu de macarale, turnuri de lumina, chiar si birou modular pentru santier dotat chiar si cu baie. 

Pot confirma de existenta acestor utilaje pe stoc, deoarece clientul meu a vizitat parcul de utilaje al Tuscher & Milas Co chiar a doua zi, unde a aflat ca orice utilaj doriti, vi se gaseste si vi se aduce din europa in caz ca oferta din parcul de utilaje de la Ciucea, nu va satisface pe deplin, desi toate utilajele de la Tuscher & Milas Co, sunt in stare de functionare excelenta si cu ITP la zi.

Pe langa localitatea Ciucea (la o ora de Cluj), Tuscher & Milas Company, dispune de un punct de lucru si in localitatea Copaceni de langa Turda.

Asadar, va invit sa vizitati siteul web daca sunteti in cautare de inchiriere utilaje de vanzare la tmc-utilaje.roNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu