miercuri, 14 septembrie 2016

7 scule si unelte pe care e bine sa le ai acasa

Sunt sigur că te-ai întlnit cu situații în care deschizi ușa dulapului și pică tot ce este inauntru, sau că ai descoperit că ți se umflă parchetul deoarece meșterii care l-au pus, l-au pus prost , sau că vrei sa muți un cablu  și să îl ascunzi prin casă ... și exemplele ar putea continua ...

Ți-ar prinde bine o trusă de scule si unelte. Scriu asta din experiență, deoarece am trecut pe acolo. Sunt "pățit!"

Scule si unelte - de ce este bine sa le ai acasă


În viața de zi cu zi, orice activitate presupune riscuri și întâmpinarea unor probleme ce necesită  anumite reparatii.

Ai nevoie, fără îndoială, de o trusă de scule si unelte, unde sa depozitezi toate cele necesare si unde sa le poti gasi repede oricand ai nevoie.

7 scule si unelte pe care trebuie să le ai acasă


 1. Un ciocan Un ciocan simplu te ajută să bați repede un cui sau să rezolvi rapid o problemă. cu dulapul :)  Zic asta din proprie experiență :) Există și ciocan rotopercurtor pentru meșteri mai avansați. Aceste ciocane rotopercutoare ajută pentru a găuri diverse suprafețe, însă pentru utilizarea unei astfel de unelte este nevoie de pregătire și îndemânare.
 2. Patent - nelipsitul patent care te ajuta la multe prin casa.
 3. Cheie franceza  sau cleste suedez- toti am trait vremurile in care cheia franceza era nelipsita din arsenalul de scule si unelte a fiecarei familii.

 4. Masina de gaurit si insurubat - Este fără îndoială una dintre cele mai bune scule și unelte. Masina de gaurit si înșurubat este folositoare în cazuri în care vrei să repari mobilă, să o montezi sau să atârni un tablou. 

 5. O surubelnita electrica Surubelnița, este nelipsită din orice trusă de scule si unelte. O surubelnita electrica te ajută să înșurubezi și să fixezi mai repede materialele, executarea fiind mai ușoară, mai siguraă și mai rapidaă decât în cazul șurubelniței mecanice.
 6. Un motofierastrau sau o drujba - Cu acest motofierăstrău circular intrăm în zona utilizatorilor care stau la casă, la curte și au spațiu de depozitre mai generos decăt un apartament de bloc. O drujba este indispensabilă intr-o curte sau grădină. Fie că vrei să modelezi arbuștii din curte, sau că vrei să tai lemne pentru foc, sau să ajustezi bradul de iarna sau să cureți pomii fructiferi, o drujba face parte dintre acele scule și unelte absolut necesare. 
 7. Un fierastrau circular - Fierăstrăul circular este foarte folosit pentru a taia cu mai mare siguranță diferite tipuri de lemn. Un fierastrau circular face parte din categoria sculelor si uneltelor mai profi. Cu ajutorul unui fierastrau circular redimensionezi usor materiale, fără a depune un efort prea mare.
  Ai altă idee de scule si unelte pe care consideri că oricine trebuie să le aibă acasa? Te rog lasă-mi un comentariu dedesupt, împreună cu o mică explicație și actualizez postarea asta. Îți mulțumesc.
  Cu prietenie Adrian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu